Over Pat's Jewels


Een sieraad is persoonlijk. Daarom maakt Pat’s Jewels elk sieraad zelf met de mogelijkheid om elk stuk volledig te personaliseren. Jouw sieraad, jouw keuze dus. Zo heeft Pat’s Jewels sieraden voor elke stijl en mood. Uniek in hun soort.

Wat maakt sieraden van Pat's Jewels uniek?

- Elk sieraad wordt door Patty Roosen met de hand gemaakt. De ingrediënten?Liefde & vakmanschap.
- De collecties die jij vindt bij Pat's Jewels zijn zelf ontworpen. Geen massa productie dus, maar unieke sieraden die met zorg en aandacht zijn gecreëerd in beperkte oplages. Dat maakt jouw sieraad echt exclusief.
- Hoogwaardige materialen zijn de basis. Alleen de beste vinden hun weg naar een Pat's Jewels sieraad. Denk daarbij aan 925 zilver, goldfilled en 9 en 14 karaat goud. Zo kun je zo lang mogelijk van je sieraden blijven genieten.
- Elk sieraad vertelt een verhaal. Jouw verhaal. Of het nu een persoonlijk aandenken is, de geboortesteen van je kind, een sieraad dat je sterrenbeeld weerspiegelt, een familiearmband of gewoon een uitdrukking van jouw stijl.

Pat's Jewels verwerkt graag edelstenen in jouw sieraden, omdat die een eigen kracht en betekenis meegeven. De symboliek van geboortestenen en edelstenen die passen bij je sterrenbeeld inspireert Pat's Jewels om unieke stukken mee te maken.

Laat je inspireren door Pat's Jewels en kies jouw persoonlijke sieraad. Voor jezelf of voor iemand die je lief hebt!